Uppföljningsmöte LSS Hockey league

Uppföljningsmöte LSS Hockey league

3 februari, 2020 1 av Peter
Protokoll – Uppföljningsmöte LSS Hockeyleague
Närvarande var representanter från alla föreningar förutom Landvetter & Islanders som lämnat åsikter på vår gemensamma FB grupp.
Punkter som diskuterades och beslut som fattades:
  1. LSS Hockey league säsong 1 pågår fram tom 31/5 2020 varefter en vinnare koras
  2. Buckla skall köpas in, Vandringspris – Peter Cervin ansvarar för inköp, alla lag är med och betalar.
  3. Regler som gäller from 1:e april för att kunna kora en vinnare:
Alla lag skall se till att boka in tider för matcher tom 31 maj.
Varje lag bjuder in de lag man inte mött och i första hand de lag som spelat minst antal matcher.
Inbjudan skall ske via vår admin grupp och den skall vara riktad mot det lag man vill möta.
Man får inte tacka nej till match under denna period (1:e april till 31 maj). Inga ursäkter godtas.
Inbjudan skall ske minst 1 vecka innan match.
Om man tackar nej till match = WO = 0-5 i resultat.
Laget som fixat matchtid får därefter bjuda in ett annat lag.
  1. Alla typer av istider för match godtas. Bokar man 1h spelar man minst 50 minuter utan stopp. 1,5 h = 3 x 20 min rullande, 2h = 2 x 20 rullande + 1 x 20 min effektiv.
  2. Domare – Man måste ha domare som kan lite om hockey. Det lag som är ansvarig för match ser till att domare kommer till match. I värsta fall så får man offra en egen spelare till denna uppgift
Fråga till alla lag – Vänligen fråga era team om det finns några som gärna vill vara domare och om vi kan lägga till dem till vår admin grupp. Ersättning för matcher skall utgå till domare om minst 300 kr om inget annat är överenskommet.
  1. Målvakter – Saknar man målvakt så är det ok att låna från ett annat lag inom LSS, Fråga i gruppen om någon är tillgänglig.
  2. Slagskott är inte tillåtet i någon form pga skaderisk. Vid slagskott skall spelet blåsas av och man börjar om med tekning.
  3. Avslutningsturnering eller liknande – Vi försöker boka en 3 h tid (Stenungsund?!) där vi möts i en minicup och spelar 3 mot 3 på halvplan. Efter cupen så kör vi prisutdelning och bira på stan på lämpligt ställe.
UPPMANING till alla lag – vänligen hjälp till med allt ni kan komma på kring avslutning så att detta blir genomfört och framför allt ett roligt event,
  1. Whita hästen åker till Prag i april – söker goa gubbar som vill hänga på – De lägger upp mer info om detta i gruppen.
  2. FB Grupp för LSS för alla spelare mm – Peter Cervin skapar – Bjud in alla spelare därefter. Syfte är att skapa en goo känsla för vår liga där man diskuterar högt & lågt mellan lagen om allt som rör LSS.
Har jag missat något? Skriv i kommentarsfältet nedan.
Vid pennan – Peter Cervin